En kærlighedsaffære

En kærlighedsaffære er en cd af den danske sangerinde Karen Busck. Tekster og melodier er hendes egne. Hun bad mig lytte –  lave cover samt en lille bog med illustrationer til teksterne.

CDén

Tanker og billeder

På soundslides´en viser jeg mine tanker, ideer, skitser og forsøg på at få de indvendige billeder ned på papiret. Hvad satte musikken i gang hos mig, mens jeg lyttede til Karen Busck´s “En Kærlighedsaffære”

Her er et udplug –  gode, dårlige, brugbare og kasserbare

Vi nåede hinandens univers. Jeg kunne lide den. Musikken var ærlig – ingen computer. Rigtige musikere og rigtige instrumenter. Musikken er lidt “blue” – i en helt anden genre end hendes tideligere udgivelser. Karen Busck har tideligere arbejde med Erann DD, hvor hun populært blev kaldt “poptøs”. Hvis dette er er pop, så er det intelligent pop.

Lyt her til en af sangene fra CD´en

 

 


Credit: Musik fra CC Mixter “Trawincing”. Illustrationer: Bettina Kofmann

Karen Busck´s Nightmare

Lille bog med tekster og skiven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *